På scen & workshop

POESIUPPTRÄDANDE

INNEHÅLL OCH TEMA

Mina scenpoetiska framträdanden anpassas efter plats, publik och önskemål i innehåll, och kan vara alltifrån 5 min till en heltimmesprogram och allt därimellan, t ex korta pass då och då under en kväll. Mina scentexter, dikter och monologer, tangerar livet ur olika aspekter, ofta med en stänk humor och ironi och mycket hjärta, och brukar gå hem hos många. Man kan kalla det poesi eller spoken word – i alla fall är det talat och påhittat för mun och uttryck.

Tidigare gigg har varit på kulturscener, bibliotek, krogar, museer, privata fester, festivaler och i radion. I bland annat Göteborg, Stockholm, Lund, Malmö, Åbo och Köpenhamn.

Önskar ni ett dikt eller text om ett visst tema eller för ett speciellt tillfälle? Hör av dig så kan jag nog knåpa ihop något. Som nyfiken, samhällsintresserad journalist är det spännande att sätta sig in i nya saker. Har specialskrivet om till exempel examen, bostadslöshet, AIDS, mobbning och nyheter (det sista för radion).

ARVODE

Jag försöker följa författarförbundets rekommendationer, men förstår även att allas munnar rättas efter matsäcken. Dvs för ideell verksamhet och behjärtansvärda sammanhang lägre. Resekostnad tillkommer alltid. Kontakta mig för närmare detaljer.

WORKSHOPAR

INNEHÅLL

Jag erbjuder workshopar och föreläsningar om kroppsspråk och kroppsuttryck, om scenframträdande och kreativt skrivande och språklig makt. Samt dans: kubansk salsa (9 års erfarenhet) eller bara skaka loss kroppen och hitta rytm, rörlighet och glädje. Gäller det kroppsspråk kan det anpassas efter tema, t ex stå inför publik, intervjusituationer, generellt om kroppsspråk, kroppsmedvetenhet med mera. Här är ett exempel på kroppskontroll och pantomim.

Workshoparna och föreläsningar anpassas efter önskemål och målgrupp. Kontakta mig för mer information.

KONFERENCIER

Jag är konferencier ibland på festivaler och publika fester. Det kan kombineras med scenunderhållning. Hör av dig om det är av intresse. Jag talar svenska, engelska, franska och spanska och grundläggande finska.

Jag har F-skatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s