Upp på Stockholms poesiscen!

Nästa vecka smäller det:

jag ska för första gången tävla i kreativ ordkonst innanför murarna, förlåt tullarna, i staden där jag föddes. Yeah! Södermalms poetry slam! 

Låt orden bryta Stockholms isolation – den på gatorna, mellan människorna, mellan de mentala världar av identiteter där vi avskiljer oss från varandra och identifierar oss med vår egen rädsla – eller shoppingfönstrets stela illusion! Kom till Stampen och hör levande röster höjas om det som bärs på hjärtan och i hjärnor 2013, FBevent att sprida här!

Den 13 april blir det också final i Huddinge poetry slam dit jag kvalificerat. Kl 14 på Folkets hus. Välkomna. FBevent att sprida här!

Efter en lång vinter av mikrofontystnad var det en ära att bryta den i Daniel Boyacioglus sällskap när vi för två veckor sedan höll i poesiscenen på dokumentärfilmsfestivalen Tempos festivalbuss RÄTT BUSS och skumpande på Söderns gator i kvällningens gatuljus fick berätta några av våra historier och livsreflektioner med ord. En vacker upplevelse. Ty det är ju så att ord ska vara i rörelse, precis som tankarna. Då fastnar man inte, då blir de flytande och tar en, relationer och samhället framåt tror jag. När vi klamrar oss fast vid gamla uppfattningar, missar vi chansen att utvecklas.

Förändringen är min vaggande moder!

Vi ses i vårens ordfest!

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Poesigigg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s