Guldlag, polygamer och clownfestival

SM avklarat. En härlig fest på Musikens hus i suberbt arrangemang och goda vänners lag. Jag kom återigen på fjärde plats i improesin – härlig galen tävling detta att hitta på en text utifrån slumpord man får! Mikael Horvath mycket värdig vinnare, tätt följd av superba Amanda Granberg. Slutade på 15nde plats individuellt men kammande dock hem lagguldet med fantastiska laget Moriska Paviljongen från Malmö! Våra starka individuella insatser kombinerade med galna, roliga, samspelta fysiska gruppprestationer på scen, gav oss segern. Härliga Lovisa, Orlando och Linn var ett underbart gäng att få jobba med! Det var fint att få leka med fördomar om ursprung, kärlek med mera. Och göra lite fysiskt och akrobatik på scen – äntligen! Och grymt få vinna som lag – visa att poeter kan samarbeta och göra kula saker ihop. Kniven och polygamer kommer nog alltid leva inom oss. (Bilden ovan är från när vi gör superspoon – foto (c) Sanna Hedlund.) Och i sommar får vi åka till Urkult och uppträda.

Sydsvenskan skrev om segern och på torsdag är de andra med i lokalradion i Malmö – lyssna! Runt 14-15. Själv är jag då på internationell clownfestival i Svendborg, Fyn, Danmark och gör mig själv och världen osäker med den röda, ärliga, normbefriade näsan!

Niklas Mesaros vann igen den individuella tävlingen på SM med sin livsfinurliga poesi och sitt varma, hjärtliga uttryck, tätt följd av Alma Kirlic, en lika värdig vinnare. Almas direkta, sunda och humoristiska kvinnokampspoesi skulle göra nytta ute på alla Sveriges skolor! Behövs där mitt i botox- och utseendehysterin som aldrig verkar ta slut…….!

Men det gjorde kylan i alla fall. Nu är det sommar i Köpenhamn och Skåne. Det är svettigt att dansa irländsk dans då.

Njut av solen!

Lämna en kommentar

Under Poesigigg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s