Moriskan ikväll och kanske Köpenhamn på fredag

Mitt liv fortsätter vara väldigt konkret och ickevirtuellt de senaste månaderna. Har så mycket jag kunde skriva om kroppens uttryckssätt, akrobatik, att leka vulkan eller vara fast som jord eller lätt som luft i kroppen, att hitta en djupare röst, att pendla mellan två länder, två städer och hur många världar som helst. Och känna att man borde kunna gå ner i spagat fast man ännu inte kan (metaforiskt alltså).

Men det får bli en annan gång.

Nu blir det i alla fall poesi. Debut med engelska dikter ikväll (om man inte räknar en poesiläsning på öppen scen på Louder Arts i New York i somras). Moriskan i Malmö kl 22. yeah. Pimp my city & parking lot.  Får se hur det går. Och får antagligen med mig finbesök från Kanada också upp på scen.

Kanske tävling i Köpenhamn på fredag. Testa de nordiska språkens gränser maybe… 🙂

Gjorde en rolig läsning på deras kulturnatta i oktober under en parklampa. Spännande.

Och att stå mitt bland göteborgs bilar förra veckan och läsa poesi på Skanstorget var verkligen intressant. Sjutton var staden är fylld av metallbrus. Sjukt mycket egentligen. Men man är så van så man märker det först när man ska tala a capella inför människor i massan. Något är sjukt fel när det krävs en mikrofon för att höras i en stad…. vem är den då gjord för? Liknar mitt tema i dikten Pimp my city – kom och hör!
Eller mys i soffan!

 

 

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Poesigigg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s